Annons

Ny strömningstjänst startar i vår

Publicerad 15 april 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Konserter med bland andra Guns N' Roses är en del av nya strömningstjänsten Staccs. Arkivbild.
Konserter med bland andra Guns N' Roses är en del av nya strömningstjänsten Staccs. Arkivbild.Foto: Jack Plunkett/AP/TT

En ny strömningstjänst för konserter och musikdokumentärer startar i Norden i vår. Bakom satsningen ligger företaget Staccs, som sedan tidigare specialiserat sig på konsertmaterial på nätet.

"Traditionellt motsvarar liveframträdanden och biljettförsäljning uppåt 75 procent av en multimiljardbransch globalt. Det finns en enorm potential i att förlänga livslängden för konserter digitalt och ge fler möjligheten att uppleva dem", säger Staccs vd Anders Tullgren, som tidigare bland annat lanserat HBO i Norden, i ett pressmeddelande.

Via strömningstjänsten, som också får namnet Staccs, får fansen bland annat tillgång till konserter av artister som The Rolling Stones, Queen, Guns N' Roses, Bob Marley, Elton John, 2Pac och Frank Sinatra. När tjänsten drar i gång under första halvan av året räknar man med att kunna erbjuda omkring 1 000 titlar.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons