GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ägarbyte för hus i Tyringe

Fastigheten på Topasvägen 26 i Tyringe har fått en ny ägare. Monika Birgitta Cronström, 57 år, har fått fastigheten som gåva av Leif Gunnar Börje Magnusson. Överföringen blev klar i mars 2021. Husets byggår är 1972 och det har en boyta på 102 kvadratmeter.
Publicerad 20 april 2021 • Uppdaterad 24 november 2021

Nyligen såldes ett annat hus bara några hundra meter bort, på Albobyggegatan 5. Där blev priset för ett något större hus, 108 kvadratmeter, 1 850 000 kronor.

Automatisk text – lagfart
Detta är en automatiskt skriven text. Texten är baserad på uppgifter från en databas som av textroboten skrivs om till en läsbar text.