Annons

Boy George: Vem ska spela mig på film?

Publicerad 20 april 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Vem ska spela Boy George i en kommande biopic om sångarens liv? Arkivbild.
Vem ska spela Boy George i en kommande biopic om sångarens liv? Arkivbild.Foto: John Salangsang/AP/TT

Boy George har utfärdat en efterlysning efter någon som ska spela honom i en kommande film baserad på hans liv. Sångaren, vars riktiga namn är George O'Dowd, säger i en video i sociala medier att man ska börja spela in i sommar, men ännu inte har hittat en huvudrollsinnehavare.

– Jag är väldigt glad att få meddela att vi börjar filma i London och på andra ställen. Det enda problemet är – vem ska spela mig? Vi letar efter en modig ung skådespelare, som kan vara från varsomhelst i världen, att axla sitt livs roll, säger han.

Annons

Filmen går under arbetsnamnet "Karma chameleon", efter superhitten från 1983, och ska skildra sångarens resa från ett irländskt arbetarklasshem i London till internationell popstjärna i bandet Culture Club.

Skådespelaren Daniel Mays, känd från "Line of duty" är klar för rollen som Boy Georges pappa och regissör till filmen är Sacha Gervasi ("Hitchcook").

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons