Annons

Clintons thriller ges ut i Sverige

Publicerad 20 april 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Hillary Clinton och författaren Louise Penny har skrivit thrillern "State of terror" tillsammans. Arkivbild.
Hillary Clinton och författaren Louise Penny har skrivit thrillern "State of terror" tillsammans. Arkivbild.Foto: Evan Agostini/Invision resp Jean-Francois Bérubé via AP

Hillary Rodham Clintons politiska thriller "State of terror" ska ges ut i Sverige av förlaget Bokfabriken. Som tidigare meddelats har den före detta utrikesministern skrivit boken tillsammans med författaren Louise Penny, som är en gammal vän.

Huvudpersonen i boken är en ny utrikesminister som börjar jobba för sin tidigare rival, en president som tillträtt efter fyra år av politiskt ledarskap som fått USA att "krympa på världsscenen". Efter en rad terrordåd får utrikesministern i uppdrag att reda ut en dödlig konspiration som drar nytta av den amerikanska regeringens svagheter.

"State of terror" ges ut under 2022.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons