Annons

Tre gripna efter misstänkt mordförsök

Publicerad 23 april 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Polisen utreder ett misstänkt mordförsök i Mölndal. Arkivbild.
Polisen utreder ett misstänkt mordförsök i Mölndal. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En man har förts till sjukhus efter att på fredagsmorgonen ha hittats med stickskador i Mölndal, söder om Göteborg. Mannen ska vara skadad i benet och skadorna bedöms vara allvarliga.

Kort efter händelsen kunde polisen gripa en man i 35-årsåldern i området. Han är misstänkt för mordförsök, alternativt dråpförsök.

Annons

Polisen har genom ytterligare arbete kunnat lokalisera brottsplatsen till en lägenhet i området. Där kunde ytterligare två personer gripas, en man i 20-årsåldern och en kvinna i 25-årsåldern, också de misstänkta för försök till mord alternativt dråp. Samtliga tre är sedan tidigare kända av polisen.

Området har spärrats av och tekniker arbetar med en brottsplatsundersökning. Polisen har även gjort viktiga beslag, men går inte in på vad de har hittat.

Sahlgrenska Universitetssjukhuset uppger att den skadade mannens tillstånd är allvarligt men stabilt.

– Vi planerar även förhör med honom. Sen kommer också den tekniska undersökningen på platsen fortsatta under dagen, säger Hans-Jörgen Ostler, polisens presstalesperson till Mölndals-Posten.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons