Annons

Ricky Gervais hyllar "Snabba cash"

Publicerad 23 april 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Ricky Gervais hyllar serien "Snabba cash" och kallar den briljant. Arkivbild.
Ricky Gervais hyllar serien "Snabba cash" och kallar den briljant. Arkivbild.Foto: Chris Pizzello/AP

”Fucking brilliant”. Så lyder omdömet när den brittiske komikern och skådespelaren Ricky Gervais tittat klart på ”Snabba cash” på Netflix.

Annons

”"The Wire" möter "Gomorra" och "4 blocks". Kolla in den. De tre filmerna är också bra”, skriver komikern på Twitter, rapporterar Expressen.

Hyllningen passerar inte obemärkt förbi i teamet bakom succéserien. Regissören Jesper Ganslandt skriver på Instagram: ”När den vassaste tungan och en av de skarpaste hjärnorna på planeten gillar din serie...! Vad säger man? Häpnadsväckande. Tack Ricky”.

Även huvudrollsinnehavaren Evin Ahmad har lagt upp en skärmdump på Ricky Gervais hyllning på sitt Instagramkonto.

Den nya serieversionen av Jens Lapidus nerviga gangsterdrama har uppenbarligen satt Stockholms undre värld på kartan. I en lång artikel i The New York Times beskrivs seriens hungriga entreprenörer, hänsynslösa kokainhandlare och en it-miljardär (Olle Sarri) som i en radiointervju säger "jag är systemet", som motsatsen till den svenska jantelagen.

Evin Ahmad och Olle Sarri i "Snabba cash". Pressbild.
Evin Ahmad och Olle Sarri i "Snabba cash". Pressbild.Foto: Netflix
TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons