Annons

Tallink Silja ska kryssa till Österlen

Publicerad 4 maj 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Silja Symphony i Värtahamnen Stockholm. Arkivbild.
Silja Symphony i Värtahamnen Stockholm. Arkivbild.Foto: Lisa Arfwidson/SvD/TT

Kryssningsbolaget Tallink Silja kommer även i sommar att trafikera linjen Stockholm–Visby när coronarestriktioner påverkar det ursprungliga utbudet. Dessutom startar man en linje med stopp i Visby samt Ystad där fartyget även passerar åländska Mariehamn.

"Fortsatt osäkerhet kring reserestriktioner och det faktum att olika länder har olika stor smittspridning och kommit olika långt i sin vaccinering av befolkningen gör att intresset för upplevelser inom Sverige ökar stadigt. Det vill vi ta fasta på med vårt unika koncept", skriver företagets vd Ats Joorits i en kommentar till TT.

Annons

Totalt handlar det inledningsvis om 13 kryssningar i sommar där kombinationen Ystad/Visby är tänkt att köras vid två tillfällen i juli med kryssningsfartyget Silja Symphony.

TT

Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons