Annons

Uppgifter: Messis lunch under utredning

Barcelonas storstjärna Lionel Messi och några av hans lagkamrater kan vara i blåsväder.
Detta då La Liga har startat en utredning för att undersöka om det bröts mot några covid-19-regler i samband med att den argentinske storstjärnan under måndagen bjöd in till lunch i sitt hem i Castelldefels, utanför Barcelona, rapporterar ESPN.
Publicerad 4 maj 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Leo Messi.
Leo Messi.Foto: Joan Monfort/AP/TT

Enligt medier i Katalonien undersöker även lokala myndigheter huruvida tillställningen kan ha brutit mot några regionala restriktioner. I Katalonien tillåts för tillfället endast grupper om sex personer att träffas, oavsett om det är inomhus eller utomhus.

Enligt uppgifter till ESPN ska spelarna, och deras partners, ha varit utomhus och suttit vid separata bord för att hålla avstånd, men La Liga vill alltså ändå undersöka omständigheterna.

Barcelona är trea i La Liga med fyra omgångar kvar och tar på lördag emot serieledaren Atlético Madrid, som är endast två poäng före i tabellen. El Clásico-rivalen Real Madrid är tvåa i tabellen, också två pinnar bakom Atlético.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons