Annons

Bytte ut knark mot mjöl – fyra män döms

Publicerad 9 maj 2021 • Uppdaterad 24 november 2021
Fyra män döms till flera års fängelse sedan tullen avslöjat en sändning med amfetamin från Tyskland till Malmö. Arkivbild.
Fyra män döms till flera års fängelse sedan tullen avslöjat en sändning med amfetamin från Tyskland till Malmö. Arkivbild.Foto: Henrik Montgomery/TT

Fyra män döms för grov narkotikasmuggling sedan tullen hittat ett halvt kilo amfetamin i ett paket som skickats från Tyskland till Malmö.

Innehållet i paketet byttes ut mot mjöl innan tullen lät sändningen hämtas ut i köpcentrumet Caroli i Malmö, skriver Sydsvenskan. Paketet hamnade efter en del turer i en bil där tullen slog till.

Annons

De fyra männen har suttit frihetsberövade sedan i februari.

Samtliga dömda nekar till brott och två av männen påstår att de trodde paketet innehöll viagra, något som inte rätten trodde på. Tre av männen döms till två års fängelse och en till fängelse i två år och en månad.

Rättad: I en tidigare version angavs fel brottsrubricering.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons