Annons

Expertprofil fortsätter i Discovery – klar för OS

Publicerad 12 maj 2021 • Uppdaterad 24 november 2021
Irma Helin under en match med Djurgården 2019. Arkivbild.
Irma Helin under en match med Djurgården 2019. Arkivbild.Foto: Erik Simander/TT

Fotbollsexperten Irma Helin, 26, förlänger sitt kontrakt med Discovery och fortsätter som expert i de allsvenska sändningarna. Det är också klart att hon kommer att följa det svenska damlandslaget i OS i Peking i sommar.

"Kombinationen allsvenskan, följa damlandslaget under OS och att fortsätta ösa med mina skickliga kollegor, bättre arbetsplats än så kan jag inte tänka mig", säger Irma Helin i ett pressmeddelande.

Annons

"Irma är en av Sveriges mest spännande fotbollsexperter så det känns otroligt kul att vi har förlängt vårt samarbete i flera år till", säger Pär Andersson, fotbollschef på Discovery Sverige.

Som spelare representerade Irma Helin Djurgården, Linköping och Piteå. Hon vann ett SM-guld och spelade en A-landskamp innan hon lade av efter säsongen 2019.

Petter Nilsson/TT

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons