Cuadrado räddade viktiga poäng åt Juventus

Publicerad 15 maj 2021 • Uppdaterad 24 november 2021
Juventus Juan Cuadrado firar sitt första av två mål mot Inter, tillsammans med bland andra Dejan Kulusevski, till vänster.Foto: Piero Cruciatti/AP/TT

Juventus, med Dejan Kulusevski i startelvan, tog en viktig seger i serie A i kampen om en Champions League-plats.

Den redan klara mästaren Inter besegrades med 3–2.

Juan Cuadrado blev matchhjälte genom sina två mål, 2–1 på tilläggstid i första halvlek och 3–2 med två minuter kvar av matchen. Cristiano Ronaldo gjorde Juventus första mål i den 24:e minuten.

Romelu Lukaku gjorde Inters 1–1-mål på straff i första halvlek och Juventus mittback Giorgio Chiellini gjorde självmål, som kunde ha blivit dyrbart om inte Cuadrado räddat segerpoängen fem minuter senare.

Kulusevski byttes ut i den 58:e minuten.

I och med segern gick Juventus upp på fjärde plats, på samma poäng som trean Milan, men med en match mer spelad. Femteplacerade Napoli, som har en match mindre spelad, kan peta ner Juventus om de vinner mot Fiorentina på söndag.