Annons

Malmöfestivalen ställs in i år igen

Publicerad 17 maj 2021 • Uppdaterad 24 november 2021
För tre år sedan slog Steve Angelo publikrekord på Malmöfestivalen. 28 000 kom och såg honom spela på Stortorget då. Så blir det inte i år. Arkivbild.
För tre år sedan slog Steve Angelo publikrekord på Malmöfestivalen. 28 000 kom och såg honom spela på Stortorget då. Så blir det inte i år. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

För andra året i rad ställs Malmöfestivalen in, rapporterar Sydsvenskan. Återigen är det pandemin som ställer till det för festivalen, som den här gången skulle ha flyttats från stadens torg till dess parker under augusti.

"Det är såklart tungt att behöva ställa in i år igen, men vi måste ha respekt för det rådande läget. Malmöfestivalen handlar om att mötas, att tillsammans under flera dagar uppleva musik, mat och kultur. Jag tror att 2022 blir ett fantastiskt år för detta", säger David Östberg, en av tre projektledare, till festivalens hemsida.

Malmöfestivalen 2022 är planerad till datumen 12–19 augusti.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons