GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bilen - ett nödvändigt ont eller inte?

Opinion • Publicerad 26 maj 2021 • Uppdaterad 25 november 2021

Parkeringsfrågor brukar vara orsak till debatt. Det är för dyra p-platser eller det är för få. Bilar dominerar stadsbilden i Sverige, ja i hela västvärlden, och bilen är nödvändig för att hela landet ska leva. Nytänkande kring bilen har kommit kring drivmedlet och därför har elbilen fått en stor skjuts framåt, men få vågar ifrågasätta bilen som sådan.