GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Italiensk rymdcountry på menyn

På sin sjunde soloskiva, Tutti frutti – från lokalen under sushin, ville Markus Krunegård göra något färgglatt och precis det han kände för, vilket resulterat i något han beskriver som italiensk rymdcountry. Låter det spretigt? Absolut inte. Det kallas tutti frutti om du frågar artisten själv.
Skivsläpp • Publicerad 29 maj 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Foto: Jonas Ekströmer