Annons

Mordförsök i Eskilstuna – ingen misstänkt

Publicerad 6 juni 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Tre män skadades, varav en allvarligt, i samband med ett misstänkt knivdåd i Eskilstuna på lördagskvällen. Arkivbild.
Tre män skadades, varav en allvarligt, i samband med ett misstänkt knivdåd i Eskilstuna på lördagskvällen. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Tre män skadades i samband med ett misstänkt knivdåd i Eskilstuna på lördagskvällen. En av av personerna har förts till sjukhus med bekräftade knivskador som bedöms som allvarliga.

Skadeläget på de andra två är mer oklart, men en av dem ska enligt polisen ha fått ett slag i ansiktet när han försökte gå emellan.

Annons

En förundersökning om mordförsök, grov misshandel och misshandel har inletts.

– Det finns ingen misstänkt och ingen som är gripen. Det är ett pågående ärende som vi så klart utreder. Vi har pratat med vittnen och kommer att prata med fler. Förhoppningsvis kommer bilden att klarna av vad som har inträffat, säger Dennis Johansson-Strömberg, presstalesperson på Polisen region Öst.

Händelsen inträffade i Tuna park-området. Larmet kom vid 19.30 på lördagen.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons