Annons

Ståhl vann med kast över 68 meter

Publicerad 7 juni 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Daniel Ståhl i Göteborg i förra veckan.
Daniel Ståhl i Göteborg i förra veckan.Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Diskusstjärnan Daniel Ståhl har nu vunnit tre av de fyra utomhustävlingarna som han gjort i vår.

Den senaste segern kom i Paavo Nurmi Games i Åbo i Finland med ett kast på 68,11 meter. Hans näst längsta kast, 66,93, var längre än tvåan Andrus Gudzius längsta. Litauern kastade 66,88 och österrikaren Lukas Weisshaidinger kom trea på 66,77.

Annons

Simon Pettersson kom fyra med ett kast på 63,91.

Ståhl har världsårsbästa på 69,71.

Ingela Ahlberg/TT

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons