Sport

Coronakaos inför EM-premiären – detta gäller

Mattias Svanberg (till höger) fick lämna landslagets träning i Göteborg efter att ha testat positivt för covid-19.
Foto: Erik Simander/TT
Sport
Sport Sveriges Dejan Kulusevski och Mattias Svanberg har testat positivt för covid-19.
Även Spanien har två bekräftade fall i truppen.
Det är coronakaos inför måndagens EM-premiär i grupp E – så här är läget just nu.

Vad har hänt?

Dejan Kulusevski följde inte med den övriga EM-truppen till Göteborg i tisdags då han innan avfärden från Stockholm testat positivt för covid-19. Läkaren Anders Valentin berättade att Juventus anfallsstjärna troligen smittats innan Sverige gick in i sin EM-bubbla i mitten av förra veckan.

Senare på eftermiddagen fick Bolognamittfältaren Mattias Svanberg lämna den svenska träningen efter att även hans testsvar visat sig vara positivt. Båda spelarna missar EM-premiären mot Spanien i Sevilla på måndag.

Hur har Sverige agerat?

Sverige säger sig ha följt Europeiska fotbollsförbundets protokoll och förhåller sig till Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer så länge truppen är kvar i Sverige. Men efter de positiva testsvaren har landslaget skärpt rutinerna.

Den redan frekventa testningen utökas till dagliga snabbtester samt fler PCR-tester, teorigenomgångar kommer genomföras i mindre grupper, spelarbehandlingar tidsbegränsas och flyttas om möjligt utomhus, gemensamma aktiviteter inomhus ställs in, mindre resande i buss och vistelse tillsammans inomhus begränsas ännu mer.

Hur var reaktionerna?

Beskedet möttes av kritik mot den ledighet som Sverige gav truppen innan EM-bubblan. Efter landskampen mot Finland fick truppen en tre dagar lång ledighet innan den strikta bubblan inleddes.

Innan beskedet om att även Svanberg hade testat positivt menade Janne Andersson att det var rätt beslut att ge spelarna ledigt innan mästerskapet. Han uttryckte även en viss oro för hur detta kunde utvecklas. Under onsdagen beskrev förbundskaptenen tisdagen som en tung dag.

Är den svenska truppen vaccinerad?

Två spelare är fullvaccinerade och ytterligare en har fått en dos. Dessutom har några spelare antikroppar och enligt Anders Valentin är en tredjedel av truppen skyddad i någon mån.

Till skillnad får Spanien så kommer inte Sverige att snabbvaccinera EM-truppen inför mästerskapet. På tisdagens presskonferens sade Anders Valentin att han inte tycker att det är moraliskt försvarbart att friska idrottsmän går före riskgrupper i vaccinationskön.

Kan Sverige ersätta de smittade spelare?

Innan ett land har spelat sin första match i EM får spelare bytas ut från den trupp som är anmäld till mästerskapet om spelaren drabbats av "allvarliga skador eller sjukdomar". Dit räknas spelare som har testat positivt för covid-19 eller bedöms ha varit i närkontakt med en coronasmittad person.

Janne Andersson meddelade under onsdagens presskonferens att han inte bett någon spelare att vara "stand by" för att eventuellt kallas in som ersättare.

Spanien har till exempel kallat in 17 spelare i en reservbubbla i fall någon spelare skulle behöva ersättas.

Kan en spelare som strukits komma tillbaka?

För att en spelare ska kunna ansluta måste en annan strykas ur EM-truppen. En spelare som strukits ur truppen får inte ansluta på nytt om denne skulle hinna tillfriskna innan turneringens slut.

Måste matchen spelas på utsatt tid?

Så länge bägge länders halva 26-mannatrupper, alltså 13 spelare (varav minst en målvakt), är tillgängliga så ska matchen spelas på utsatt tid. Det vill säga att spelarna ska vara utanför karantän och uppvisa ett negativt coronatest.

Skulle däremot ett land inte kunna ställa upp med 13 spelare kan matchen flyttas fram i upp till 48 timmar.

Kan Sverige förlora på WO?

Går det inte att spela matchen på utsatt tid eller 48 timmar framåt så ska Uefas disciplinnämnd besluta vilket land som bär ansvaret för att matchen inte kan spelas och utdöma en 3–0-seger till det andra landet.

Magnus Wilsson/TT

Sport

Kulusevski gick på middag – får landslagskritik

Dejan Kulusevski. Arkivbild.
Foto: Claudio Bresciani/TT
Sport
Sport Ett videoklipp spreds på sociala medier och väckte stor uppmärksamhet innan det plockades bort.
Bilderna visade Dejan Kulusevski bland flera personer i en liten lägenhet.
Den coronasmitttade landslagsstjärnan – som riskerar att missa EM – har fått förklara sig för Janne Andersson.
– Jag tycker inte det var ett bra beslut, säger förbundskaptenen.

Samtidigt som det bekräftades att Kulusevski testats positivt för covid-19 cirkulerade videon som visade Juventusstjärnan på en mindre tillställning den 31 maj, en av de dagar landslagsspelarna hade ledigt med stränga förhållningsregler.

Janne Andersson bekräftade klippets äkthet på onsdagens presskonferens.

Han var inte glad, men har pratat ut med Kulusevski och köper 21-åringens förklaring till ett händelseförlopp anfallaren inte styrde över.

Visste inte att han kunde bli sjuk

Dejan Kulusevski och hans flickvän blev bjudna på en middag hos hans syster och hennes pojkvän. När han kom dit överraskades han av att några vänner även var där.

– Det blev han jätteglad för. Dejans grundingång har varit att han har haft covid så han har inte varit så bekymrad som så många andra. Jag tillhör dem också, jag har inte trott tidigare att man kan få det igen utan jag har känt mig immun, säger Janne Andersson.

– Så här i efterhand inser han att det där var ju inte alls bra. Han beklagar verkligen att han var med på middagen och tillställningen. Det gör jag också, jag tycker inte det var ett bra beslut, fortsätter Andersson.

Några disciplinära åtgärder är inte aktuella.

– Jag håller inte på med repressalier. Man diskuterar och går vidare, säger Andersson.

Är välkommen tillbaka

Förbundskaptenen påpekar också att det inte är från middagsbesöket Juventusstjärnans smitta kommer.

– Hans smitta kommer med all säkerhet inte därifrån. Utan det är en anhörigsmitta. Han hade träffat den personen oavsett om det varit den här ledigheten eller om han hade gått in i truppen, säger Andersson.

– Det är hur som helst jättetråkigt. Dejan är jätteledsen över det här och beklagar hela situationen.

Kulusevski är isolerad och missar EM-premiären mot Spanien på måndag. Förbundskaptenen hoppas att anfallsstjärnan är spelklar till den andra gruppspelsmatchen mot Slovakien den 18 juni.

– Dejan är synnerligen välkommen tillbaks när han är frisk igen, säger Janne Andersson.

Kan strykas från truppen

Men det är långt från säkert att Kulusevski och/eller Mattias Svanberg, den andre smittade spelaren i truppen, får spela EM.

– Det är svårt att säga. Det beror på förloppet. Det kan krävas negativa tester för att ta sig in i Ryssland, så det finns en viss osäkerhet. Man får se hur det är dag för dag. Det går inte att gissa någon procent. Svanberg har minimala nivåer, mår bra och känner inga symptom. Det är positivt. Kulusevskis nivåer är högre, säger läkaren Anders Valentin.

– Vi får byta spelare fram till den första matchen (midnatt till måndag 14 juni), men vi har kontakt med Uefa och väntar information om vad som exakt gäller, säger landslagschefen Stefan Pettersson.

På lördag flyger landslaget till Sevilla. Innan dess måste beslut fattas om Kulusevski och Svanberg ska strykas och kunskap fås om de ens får ta sig in i Spanien.

– Ett beslut måste vi ta om vi ska ta in nya spelare, som ska in i bubblan och testas och så vidare. Vi får prata om hur vi ska göra, säger Pettersson.

Ingen reservbubbla

Trots risken för fler smittofall finns just nu inga planer på att samla aktuella reserver i en egen bubbla, för att snabbt och smittsäkert kalla in dem.

– Det finns många tankar i huvudet men det är inte ett, inte än i alla fall. Vi funderar hela tiden kring de här frågorna. Vi har ingen aning om vad som kommer att hända, men vi hoppas att det ljusnar för varje dag. Anledningen till att vi fick ta ut 26 spelare var att det här kunde hända. Nu är vi 24. Jag ser fortfarande att vi har en god marginal och kan få ihop ett slagkraftigt lag, säger Janne Andersson.

Henrik Skiöld/TT

Magnus Wilsson/TT

Sport

EM-backen "hängig" – men har testat negativt

Pontus Jansson. Arkivbild
Foto: Jonas Ekströmer/TT
Sport
Sport Mittbacken Pontus Jansson är hängig och stod över dagens träning på baslägret i Göteborg.
– Det förekom att folk blev hängiga även innan covid, säger förbundskapten Janne Andersson.
När Jansson är tillbaka i träning kan förbundskaptenen inte med bestämdhet säga.

Han antyder också att Jansson inte kommer närmare en startelva mot Spanien i EM-premiären den 14 juni så länge han inte är med i den kollektiva träningen.

Jansson anslöt till truppen i mitten av förra veckan. Då var han väldigt sliten, fick extra vila och var inte aktuell för landskampen mot Armenien.

Tanken var att han skulle ta igen förlorad tid i Göteborg.

– Känner han sig som i dag lär han inte träna, men förhoppningsvis känner han sig lite bättre i morgon och kan vara med, säger Andersson.

Inte borträknad men...

– Jag har inte räknat bort honom, men det är är klart att det hade varit bättre för hans möjligheter att ta en plats i elvan om han varit med nu och kunnat köra för fullt.

Dejan Kulusevski fick stanna på spelarhotellet i Stockholm och hålls där isolerad på grund av ett positivt covid-19-test. Senare fick Mattias Svanberg samma resultat, mittfältaren togs bort från träningen och är nu isolerad på EM-basen i Göteborg.

Kring Jansson finns just nu ingen oro för att han ska ha fått virussmittan.

– Han har testat negativt och man kan vara hängig... Det förekom att folk var hängiga innan covid. Det är inget nytt, säger Janne Andersson.

Omfattande tester

Läkaren Anders Valentin beskriver proceduren för att hålla koll på 30-årige Janssons hängighet.

– Vi testade i morse, ett snabbtest, i kväll gör vi PCR-test, ett nytt snabbtest i morgon och sedan PCR. Det blir väldigt mycket test här nu under den lite känsliga perioden, säger Valentin.

– Hans tester har varit negativa, trots att han har lite symptom. Skulle symptomen bero på covid så borde de ha varit positiva, så det känns lugnande.

Svanberg, som Valentin tror kan ha smittats av Kulusevski, har låga nivåer i sina tester.

– Han hade väldigt låga virusnivåer i PCR-testet och så gjorde vi ett snabbtest som var negativt. Smittsamhet är extremt osannolikt, säger Valentin.

Henrik Skiöld/TT

Sport

Uefa övervägde vaccin till EM-lagen

Mattias Svanberg och Dejan Kulusevski, tvåa och trea från vänster, har inte fått något coronavaccin och båda nyligen testats positivt för covid-19. Arkivbild.
Foto: Anders Wiklund/TT
Sport
Sport EM-arrangören Europeiska fotbollsförbundet övervägde alternativet att alla 24 lag skulle få vaccin före mästerskapet.
"Men efter en grundlig analys kom Uefa till slutsatsen att det inte gick på grund av en organisatorisk risk, samt ur etisk synpunkt eftersom vaccinering av de högst prioriterade grupperna fortsatt är viktigare än någonting annat", skriver Uefa till Ritzau.

Flera EM-deltagande länder har haft konstaterade coronafall under sin läger före mästerskapet som sparkar i gång på fredag med mötet Turkiet–Italien i Rom.

Efter att två fall konstaterats i Sverige (Dejan Kulusevski och Mattias Svanberg) under tisdagen fick den danska nyhetsbyrån Ritzau svar på en fråga kring hur Europeiska fotbollsförbundet Uefa, som anordnar turneringen, tänkt kring vaccin.

"Att erbjuda vaccin till alla lag var något som övervägdes. Men efter en grundlig analys kom Uefa till slutsatsen att det inte gick att på grund av en organisatorisk risk, samt ur etisk synpunkt eftersom vaccinering av de riskgrupperna fortsatt är viktigare än någonting annat", skriver Uefa.

24 lag deltar i EM-slutspelet som spelas i 11 länder. Vissa spelare och ledare är vaccinerade, men det har varit beroende på av var de bor och vilket nationellt vaccinationsprogram de har varit en del av.

Sport

Han har en nyckelroll i svenska smittkaoset

Dale Reese har en nyckelroll i den omfattande covid-19-testandet av spelare och ledare inför och under EM. Arkivbild
Foto: Foto: Björn Larsson Rosvall/TT
Sport
Sport Det är en fin titel, men Dale Reese hade helst sluppit allt den för med sig.
Som medical liaison officer för fotbollslandslaget hamnar de omfattande coronatesterna på hans bord.
– Vi måste alltid ta testerna på regelbundna tider och någon måste organisera det hela. Det är min uppgift, säger han.

Medical liaison officer ligger rätt och lätt på den 66-årige amerikanens tunga. En svensk översättning hamnar någonstans vid medicinsk kontaktperson.

På tal om titlar, Reese är även idrottsskadeterapeut och medicinsk koordinator och en nyckelperson i det finmaskiga skyddsnät som omger landslagstruppen.

När landslaget slöt sig och gick in i sin bubbla i och med lägret i Stockholm är allt kring pandemin prioriterat. Ändå lyckades smittan ta sig in och härja i truppen med mindre än en vecka till EM-premiären mot Spanien i Sevilla.

Både Dejan Kulusevski och Mattias Svanberg är konstaterad smittade och hålls isolerade.

6-7 timmar per testtillfälle

Det europeiska fotbollsförbundet ställer långtgående krav på de deltagande nationerna. Ingen släpps in i den så kallade "röda zonen" utan dokumentation som visar ett färskt och negativ testresultat.

– Jag koordinerar med alla tester med Uefa och ser till att från det att testerna tagits ges certifikat så att spelarna kan delta i matcherna. Det gäller även ledare. För att komma in i den "röda zonen" måste vi visa pass och certifikat, säger Reese.

TT: Hur mycket tid lägger du på det här?

– Jag skulle tippa att det rör sig om 6-7 timmar per testtillfälle. Dessutom ska jag se till att alla är på rätt plats och att allting godkänts. Nu inför och under mästerskapet testas truppen var fjärde dag. Det är för att vi ska komma in i länderna vi åker till.

Sköter även dopningsarbetet

På Dale Reeses lott ligger även att han sköter dopningskontrollen. Det innebär att han sköter inrapporteringen till Uefa whereabouts om var spelarna befinner sig och ser till att de spelare som kallas till dopningskontroll infinner sig.

– Efter varje match testas två spelare. Vi vet aldrig vilka det blir och det är lite pyssel med det.

Inför samlingen i Stockholm rehabiliteringstränade Filip Helander utanför truppen, i mittbackens fall i Malmö.

– Då måste jag uppge för Uefa var han befinner sig en timma om dagen. Det innebär att Uefa får en adress och ett klockslag. Skulle han inte vara där då, får han en prick, men först ringer de mig och jag har en timma på mig att se till att han är på plats.

Enligt Dale Reese är dagens spelare mycket väl medvetna om vilka regler som gäller. Försiktigheten kring vilka mediciner som tas är stor.

– Det är en utmaning, men vi pratar hela tiden med spelarna och de tar inget vi inte har godkänt. Jag har bara varit med om att det hänt en gång att en spelare tagit något otillåtet. Det var en nässprej, spelaren frågade mig om den var okej. Det var den inte och spelaren fick inte spela matchen, säger han.

Ser HIF som ny utmaning

Reese kom till Sverige redan som 18-årig utbytesstudent 1973 och har varit verksam i en rad klubbar. Efter totalt 18 år i IFK Norrköping sade han upp sig i mars förra året, men stannade kvar säsongen ut på grund av pandemin.

Nu är han inne på ett nytt äventyr. Han och frun Ksenija har köpt hus i Gunnarstorp utanför Bjuv och Helsingborgs IF är ny arbetsgivare.

– Det påminde mig om när jag kom till Norrköping. De ville tillbaka till allsvenskan, låg i superettan och ville komma upp i fysisk form. Vi gav det två år, men redan efter ett nåddes allsvenskan och sedan kom Janne Andersson och så blev det som det blev.

– Jag har alltid gillat västkusten också.

Henrik Skiöld/TT

FAKTA

Fakta: Dale Reese

Född: 11 maj 1955 i East Palestine, Ohio, USA.

Familj: Frun Ksenija.

Yrke: Idrottsskadeterapeut.

Klubbuppdrag och anställningar i Sverige: Drott (1978–79), IFK Göteborg (1980–86), Örgryte (1986–87), Svenska fotbollslandslaget (1986–90, 2016–), IFK Norrköping (1998–2000, 2002, 2004–2006, 2010–2020), AIK (2001). Helsingborgs IF (2021–).

Aktuell: Landslagets allt-i-allo. Medicinsk koordinator, skadeterapeut, sköter covid-19- och dopningsrelaterade uppgifter.

Sport

Sverige föll klart mot Spanien i basket-EM

Frida Eldebrink stod för åtta poäng mot Spanien – men Sverige förlorade klart.
Foto: Anders Wiklund/TT
Sport
Sport Sverige hade inte en chans mot Spanien i basket-EM.
Regerande mästaren vann med klara 76–55 – men svenskorna tar med sig en stark andra halvlek till sista gruppspelsmatchen.

Spanien körde över Blågult under första halvlek och gick in i pausvilan med en ledning på 30 poäng (47–17), men svenskorna lyfte sig och putsade siffrorna under sista 20 minuterna. Segermarginalen landade slutligen på 21 poäng.

Sverige hade vind i ryggen efter den viktiga segern mot Slovakien (74–57) men någon skräll mot Spanien, rankade trea i världen, blev det inte.

Spanjorskorna var fokuserade och revanschsugna efter premiärförlusten mot Belarus och Sverige kunde inte stå emot stormen – redan efter första perioden stod det 21–9 till Spanien på hemmaplan i Valencia och överkörningen fortsatte under hela första halvlek.

Tvillingarna Frida och Elin Eldebrink spelade en nyckelroll i den första matchen, men Spanien hade gjort sin läxa och stängde av duon på ett effektivt sätt.

I andra halvlek blev det något av en scenförändring och Sverige lyckades stänga igen bättre defensivt samtidigt som spelare som Frida Eldebrink, Ellen Nyström och Nathalie Fontaine blev farligare i offensiv riktning. Det gjorde att Sverige trots allt vann andra halvlek (38–29) och höll nere siffrorna.

Efter att Slovakien överraskande besegrat Belarus tidigare under fredagen har grupp A förvandlats till ett riktigt getingbo. Samtliga lag har vunnit och förlorat en match vardera och står på tre poäng. Gruppvinnaren går direkt till kvartsfinal, medan tvåan och trean får spela åttondelsfinal.

Den sista gruppspelsmatchen mot Belarus kan således bli avgörande för svensk del. Men även vid förlust har Blågult chans att ta sig vidare. Om Spanien samtidigt slår Slovakien plockar Sverige tredjeplatsen i kraft av bättre inbördes möten mot slovakiskorna.

Ola Palmström/TT

FAKTA

Fakta: Så går basket-EM vidare

20 juni: Sverige-Belarus

Övriga grupper: Grupp B: Montenegro, Serbien, Italien och Grekland (Valencia). Grupp C: Bosnien-Hercegovina, Slovenien, Turkiet, Belgien (Strasbourg). Grupp D: Frankrike, Ryssland, Tjeckien, Kroatien (Strasbourg).

Gruppvinnaren går vidare direkt till kvartsfinal, medan tvåan och trean går till åttondelsfinal.

Sveriges trupp: Binta Drammeh, Elin Eldebrink, Frida Eldebrink, Matilda Ekh, Nathalie Fontaine, Paulina Hersler, Emma Johansson, Klara Lundquist, Kalis Loyd, Allis Nyström, Ellen Nyström, Stephanie Visscher.

ANNONS

Detta är en sponsrad artikel och inte skriven av tidningens journalister.

MrCasanova.se

Underhållning direkt från telefonen i sommar

MrCasanova.se Det är underbart med varmare temperaturer och semester. De flesta spenderar sin tid med att koppla av, njuta av tillvaron och ladda sina batterier.

Kanske är du en av dem som spenderar sommaren ute på sommarstugan? Under de mindre soliga dagarna så finns det flera sätt du kan underhålla dig själv inomhus bara genom att äga en mobiltelefon. Idag finns det många tjänster du kan använda för att njuta av underhållning var du än befinner dig.

Detta kan du underhålla dig med direkt via telefonen:

– Oavsett om vädret är varmt eller om det regnar och är mulet, så är alltid en härlig ljudbok eller ny musik upphöjande. Idag kan du streama musik, ljudböcker och film direkt i telefonen bara du har en internetuppkoppling.

– Spela casino direkt från mobilen på många härliga spelsajter. På svenska casinon får du dock bara ta emot 1 bonus per casino, men alla vinster är skattefria. Läs mer på MrCasanova. Om du däremot vill spela på ett casino utan svensk licens och delta i bonusar och kampanjer så behöver du skatta på dina vinster, (ingenting vi rekommenderar).

– Det finns massor av nya serier och filmer att titta på direkt från mobilen. De flesta streamingtjänster har appar som gör sökningen i utbudet enkelt.

– Ladda hem ett roligt spel till telefonen, kanske ett knepigt strategispel som du kan spela medans regnet smattrar mot fönstret?

– Fotografera vackra naturbilder och redigera dem direkt i din telefon genom att ladda ner en bra app för redigering av bilder och filmer.

– Vill du lära dig något nytt? Spana in klipp på youtube!

Mobilspel blir mer och mer populärt!

Sällskapsspel i all ära, det är fantastiskt mysigt att spela tillsammans med vänner och familj. Men när du spelar själv, så passar ett mobilspel perfekt. Det finns massor av spelappar att ladda ner direkt till enheten och spela. Statistiken visar att spelande från mobilen blir allt vanligare över hela världen, många spelar på sin dötid och idag äger mer eller mindre alla en smartphone. Man kan tänka sig att det är mer populärt att spela spel där man satsar pengar, men faktum är att spelen utan några pengavinster är minst lika populära.

Statistiken visar också att det idag är vanligt att barn och unga spelar spel direkt från mobilen och det finns många spel som inkluderar inlärande. Det kan vara allt från spel som hjälper barnet att lära sig alfabetet eller att räkna. Att statistiken ökar gällande spel från mobilen och har gjort de senaste åren är inte så konstigt eftersom att användandet av smartphones ökat stadigt de senaste 10 åren. Det är många vardagliga moment som fallit bort i framfarten av smartphones, Idag behöver vi varken betala genom överföring från internetbanken, utan vi kan enkelt sköta allt från mobilen.

Sport

Tre tunga poäng – Zenthio segerskytt

Niclas Lindeqvist hyllade sina spelare.
Foto: Robert Rolf
Sport
FOTBOLL IFK Osby tog tre tunga poäng borta mot Tosteberga/Nymölla. Kevin Zenthio avgjorde när han prickade in matchens enda mål i den 21:a spelminuten.

– Jag har sagt till Kevin att han ska vara assistkung. Men han verkar inte lyda mig, han siktar tydligen på att bli skyttekung. Jag får ta ett snack med honom, säger Osbytränaren Niclas Lindeqvist och skrattar när han pratar om sin målspruta.

Osby spelade ganska bra i första halvlek mot ett fysiskt hemmalag.

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Norra Skåne Premium
  • NorraSkåne.se - Alla artiklar på NorraSkåne.se
  • Norra Skåne-kortet - Förmånliga erbjudanden varje månad
  • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din meljkorg

Sport

Bjärnum räckte inte till

Simon Reinholdsson var missnöjd efter 0–2-förlusten mot Edenryd
Foto: Robert Rolf
Sport
FOTBOLL Chanser att göra mål fanns, men effektiviteten fanns inte där, och då föll också Bjärnum med 0–2 mot Edenryd.

– Jag vill inte komma med några bortförklaringar för vi var inte alls där i dag. Framför allt i andra halvlek var vi inte nära, säger Bjärnums tränare Simon Reinholdsson.

Edenryd tog en tidig ledning genom Pontus Abrahamsson, men efter det skapade Bjärnum en hel del chanser för en kvittering. Kvitteringen uteblev dock framför allt på grund av att avsluten var för dåliga.

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Norra Skåne Premium
  • NorraSkåne.se - Alla artiklar på NorraSkåne.se
  • Norra Skåne-kortet - Förmånliga erbjudanden varje månad
  • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din meljkorg

Sport

Höjdpunkter från HIF - Olympic

Sport
Hässleholm
Livefotboll 2021 1-2 blev det till gästande BK Olympic. Här kan du se höjdpunkterna från matchen
Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Norra Skåne Premium
  • NorraSkåne.se - Alla artiklar på NorraSkåne.se
  • Norra Skåne-kortet - Förmånliga erbjudanden varje månad
  • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din meljkorg
Förhandsvisning på nästa artikel
NÄSTA ARTIKEL