Annons

Avvaktande på Asiens börser

Publicerad 10 juni 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Det var avvaktande handel på de ledande asiatiska börserna. Arkivbild.
Det var avvaktande handel på de ledande asiatiska börserna. Arkivbild.Foto: Eugene Hoshiko/AP/TT

Handeln på de ledande asiatiska börserna var avvaktande i väntan på nya inflationssiffror från USA samt räntebesked från Europeiska centralbanken senare under dagen.

I Tokyo steg Nikkei 225-index 0,3 procent medan det bredare Topix-index sjönk 0,4 procent. Sydkoreanska Kospi-index lyfte 0,3 procent medan Hang Seng-index i Hongkong steg 0,2 procent. Kompositindex i Shanghai gick i samma riktning med en uppgång på 0,5 procent.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons