Annons

Inga överraskningar från ECB

Publicerad 10 juni 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Europeiska centralbanken, ECB, håller fast vid sin linje. Arkivbild.
Europeiska centralbanken, ECB, håller fast vid sin linje. Arkivbild.Foto: Michael Probst/AP/TT

Europeiska centralbanken (ECB) och ordförande Christine Lagarde bjöd inte på några överraskningar vid dagens räntebesked. Styrräntan lämnas oförändrad på noll, den så kallade insättningsräntan på minus 0,50 procent. Räntebeskedet ligger i linje med marknadens förväntningar.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons