Annons

"Mammas nya kille"-gänget till P4 i sommar

Publicerad 11 juni 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Sven Björklund, Mattias Fransson, Olof Wretling och Sofia Wretling i komikerkollektivet Mammas nya kille dyker upp i P4 i sommar. Arkivbild.
Sven Björklund, Mattias Fransson, Olof Wretling och Sofia Wretling i komikerkollektivet Mammas nya kille dyker upp i P4 i sommar. Arkivbild.Foto: Erik Nylander/TT

Återigen sätter humorgänget Mammas nya kille Sommarsverige på kartan med helt nytt material i P4. Under tio veckor i sommar får lyssnarna umgås med figurer som ordningsmannen Bengt Strömbro och nycirkusartisten Katla. "Shanti Roney" dyker också upp och berättar sommarföljetongen ”Fästingarnas herre” i skärgårdsmiljö.

"Efter ett år i P4 stormtrivs vi och lyssnarna verkar ha hittat oss. Vi har återvänt till förra årets succé 'MNK pratar också hela sommaren'", säger Olof Wretling, en av frontfigurerna i gruppen i ett pressmeddelande.

Första avsnittet sänds i Sveriges Radio-appen den 11 juni och i P4 den 13 juni.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons