GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nypremiär för Anyuru-drama

Publicerad 28 juni 2021 • Uppdaterad 29 november 2021
Farnaz Arbabi regisserar "De kommer att drunkna i sina mödrars tårar" på Unga Klara. Arkivbild.
Farnaz Arbabi regisserar "De kommer att drunkna i sina mödrars tårar" på Unga Klara. Arkivbild.Foto: Jessica Gow

Föreställningen "De kommer att drunkna i sina mödrars tårar" får en nypremiär. Den 21 augusti öppnar Unga Klara portarna igen, efter att pjäsen pausats till följd av pandemin.

Farnaz Arbabi står för regi och dramatisering av berättelsen, som är baserad på Johannes Anyuyus kritikerhyllade science fiction-thriller med samma namn.

I rollerna syns Astrid Kakuli, Bashkim Neziraj, Davood Tafvizian, Ester Claesson, Bianca Cruzeiro, Robin Keller och Tina Pour Davoy.

Pjäsen hade urpremiär den 29 oktober 2020 och spelades inför en publik på 50 personer, innan restriktionerna om max åtta personer i publiken började gälla.

"De kommer att drunkna i sina mödrars tårar" är en samproduktion mellan Unga Klara och Uppsala Stadsteater.

Sofia Sundström/TT

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.