GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Schweiziska stjärnan Stänz tillbaka i Sverige

Tidigare har hon spelat i SDE och Luleå – och nu har schweiziska stjärnan Phoebe Stänz skrivit på för Leksand.
Publicerad 30 juni 2021 • Uppdaterad 24 november 2021

"Jag ser fram emot att få spela i SDHL igen. Jag gillar att spela en tävlingsinriktad hockey med hög kvalitet, och SDHL är en perfekt plattform för det", säger 27-åriga Stänz i ett pressmeddelande och beskriver sitt klubbval på följande sätt:

"Att komma till Leksands IF innebär en ny erfarenhet och en stor möjlighet för mig att växa som spelare och människa, och jag är väldigt tacksam över den här chansen."

"Jag har inte lärt mig så mycket om Leksand än, mer än att jag vet var samhället ligger på kartan."

Sportchefen Alexander Bröms:

"Phoebe är en forward som besitter hög fart, hon har en rivig spelstil och kan samtidigt behandla puck på ett skickligt sätt. Hon kommer stärka vår offensiv och göra att vårt anfallsspel får ytterligare en dimension."

Phoebe Stänz, som förra säsongen spelade för schweiziska Thurgau Indien, har skrivit på för 2021–2022.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.