GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Glimåkra föll på nytt på Gärsnäs

Gärsnäs vann åter mot Glimåkra i lagens andra möte under veckan. I en tät tillställning triumferade Österlenarna med 3-2.
– Vi har en bättre inställning idag men det känns som laget har stolpe ut just nu, förklarade lagledaren Benny Kronholm besviket.
FOTBOLL • Publicerad 3 juli 2021 • Uppdaterad 24 november 2021
Glimåkra förlorade mot Gärsnäs för andra gången på en vecka.
Glimåkra förlorade mot Gärsnäs för andra gången på en vecka.
Foto: Anders Wiklund/TT

Glimåkra tog sig an Gärsnäs i sommarsolen på Trollavallen. En viktig match då ingen av de två kombattanterna vill bli inblandat i serien bottenskikt utan hellre sikta uppåt i tabellen. Tisdagens möte lagen emellan i Gärsnäs slutade med 3-0 till hemmalagets fördel.

De första 45 minuterna blev målrika och det var bortalaget som målade först då Axel Andersson fick nätkänning på straffspark efter dryga kvarten. Glimåkra repade mot och kvitterade tämligen tätt inpå ledningsmålet. Erik Nilsson var målskytten som gav hopp åt de svartgula. Ordningsföljden fortsatte med Gärsnäs som ledningstagare och Glimåkra som jagade ikapp. Denna gång var det Jhonjairo Calderon Navarro som var sist på bollen och 2-2 stod sig till domarens halvtidsvissla.

Under den sista halvleken prioriterade båda lagen försvar på ett bättre sätt än under första halvlek vilket ledde till att målfesten avstannade. Gärsnäs var det enda laget som hittade rätt då Frans Olsson blev matchvinnare med en halvtimme kvar på matchuret. Förlusten var Glimåkras tredje raka och nu får man ladda batterierna inför nästa veckas möte med Öja FF.

– Våra egna misstag blir ödesdigra idag. Jag vill ge beröm till vår målvakt, Felix Malm, som gör en fantastisk match, avslutade Benny Kronholm.

Andreas Bergman
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.