GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Skadegörelse mot restaurang

Under lördagskvällen larmades polisen om vad som först var en misstänkt skottlossning mot en restaurang på Gamlegården. Man rubricerade senare ärendet som skadegörelse. Ingen person uppges ha skadats.
Kristianstad • Publicerad 10 juli 2021 • Uppdaterad 25 november 2021

Vid halv åtta på kvällen under lördagen larmades polisen till en restaurang på Gamlegården. Detta efter ett larm om en misstänkt skottlossning mot byggnaden.

Polisen anlände till platsen och spärrade av. Flera av restaurangens fönsterrutor uppges ha varit sönder men ingen person ska vara skadad. Endast restaurangens personal ska befunnit sig i lokalen.

Vid kvart över nio på kvällen meddelade polisen att man rubricerar ärendet som skadegörelse samt att man är klara på platsen.

– Vi har haft vapenhund som sök genom området och inte kunnat hitta några bevis på att några skott avlossats. Men det är ännu oklart vad som har hänt, säger Evelina Olsson, presstalesperson på polisen.

Andreas PerssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.