GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Fritidshus brann ner

Under lördagskvällen larmades räddningstjänsten om att ett fritidshus i Venestad stod i lågor. Huset ska varit helt övertänt och gick inte att rädda.
Venestad • Publicerad 18 juli 2021 • Uppdaterad 24 november 2021
Genrebild.
Genrebild.
Foto: Pontus Lundahl/TT

Vid klockan 22.46 på lördagen fick räddningstjänsten uppgifter om en brand i ett fritidshus i Venestad. Inga personer ska befunnit sig i huset.

– Det var förbipasserande som såg det och när vi kom fram var det en fullt utvecklad brand, säger Leif Staffansson, inre befäl på räddningstjänsten.

Elden hade fått ordentligt fäste och huset gick inte att rädda. Istället arbetade räddningstjänsten med att begränsa.

– Vi riktade in oss på att att förhindra spridning till ett intilliggande garage och omgivningen.

Andreas PerssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.