Annons

Kvinna anhållen för misshandel

Publicerad 25 juli 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
En kvinna har gripits och anhållits misstänkt för att ha sparkat och slagit en man i huvudet. Arkivbild.
En kvinna har gripits och anhållits misstänkt för att ha sparkat och slagit en man i huvudet. Arkivbild.Foto: Fredrik Sandberg/TT

Strax före midnatt på lördagskvällen larmades polisen till ett radhus i Gävle med anledning av ett bråk. Enligt vittnesuppgifter slogs en man i 30-årsåldern och en kvinna i 40-årsåldern med varandra utanför sin bostad.

– När polisen kommer på plats ser man att det är en man som är skadad, han har tagit emot flertalet sparkar och slag mot huvudet, säger Viktor Dicksved, RLC-befäl vid polisregion Mitt.

Annons

Kvinnan greps och har under natten anhållits misstänkt för misshandel. Då kvinnan och mannen har en relation utreds misshandeln som brott i nära relation.

Skadeläget för mannen var vid 04.30-tiden okänt, men han var enligt polisen yr och knappt talbar vid väntan på ambulans tidigare på kvällen.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons