Annons

Mjällby sparkar tränaren

Publicerad 3 augusti 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Mjälbys tränare Christian Järdler får sparken. Arkivbild.
Mjälbys tränare Christian Järdler får sparken. Arkivbild.Foto: Adam Ihse/TT

Mjällby har inte vunnit i allsvenskan sedan i maj, och nu väljer klubben att sparka huvudtränaren Christian Järdler och assisterande tränaren Alf Westerberg.

"Det är väldigt tråkigt att vi tvingats ta detta beslut och det är något som vi helst hade velat undvika. Både Christian och Affe är ambitiösa tränare som har jobbat hårt under sin tid i Mjällby AIF och är fantastiska människor som hjälpt oss utveckla klubben på flera plan. Fotboll handlar dock i slutändan om att vinna fotbollsmatcher och vi har under den senaste tiden haft intensiva diskussioner om vad som är rätt väg fram nu", säger klubbcefen Fredrik Danielsson enligt klubbens hemsida.

Någon ersättare är inte klar och tränaransvaret faller tills vidare på Anders Torstenssons axlar. Han kommer närmast från tränaruppdrag i division 1-klubben Karlskrona.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons