GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Samarbetskyrkan där barn och musik går hand i hand

Från 1966 har Västerkyrkan varit aktiviteternas kyrka. Barn och ungdomar har träffats för spel och umgänge på nedervåningen medan kören övat inför gudstjänster i kyrksalen. Idag står kyrkan i centrum på väster, och samlar år efter år en stadsdel i gemenskap.
Hässleholm • Publicerad 3 augusti 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Foto: Jenny Stjernström