GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Stabilt inför kyrkoval - trots lågt medlemsengagemang

Sedan Svenska kyrkan skiljdes från staten har kyrkan själv ansvarat för kyrkovalet. Valdeltagandet inom Hässleholm församlings kyrkoval har sedan dess behållit en stabil nivå men det aktiva engagemanget brister.
– Det är såklart roligt att folk röstar men jag ser hellre att engagemanget för Svenska kyrkan växer, säger Kenth Carlsson, kanslichef inom Hässleholms församling.
Hässleholm • Publicerad 9 augusti 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Foto: Kajsa Centre