GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tennissiffror för Hjärsås

Det blev en ny förlust för Hjärsås/Värestorps IF i herrfyran. Vanneberga knep tre värdefulla poäng efter tennissiffrorna 0-6.
FOTBOLL • Publicerad 13 augusti 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Hjärsås/Värestorp hade en tung kväll hemma mot Vanneberga.
Hjärsås/Värestorp hade en tung kväll hemma mot Vanneberga.
Foto: Anders Wiklund/TT

Hjärsås/Värestorp fick tuffast möjliga start på höstsäsongen föregående helg med förlust i Simrishamn.

Under fredagen fanns chans till snabb revansch mot Vanneberga.

Under första halvlek spelade Hjärsås bitvis en bra fotboll men när man drabbades av en utvisning förändrades förutsättningarna. Vanneberga var effektiva och trots att hemmalaget stod upp väl kunde gästerna gå till pausvila med en tvåmålsledning.

När Vanneberga gjorde sitt tredje mål i andra halvlek tappade Hjärsås både motivation och ork. Målen ramlade in i strid ström under slutminuterna och slutade på 0-6.

– Givetvis en tung kväll för oss, konstaterade Rickard Ehnbom i hemmalägret.

Andreas Bergman
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.