GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

”Det glömda valet” – låg procent röster i kyrkovalet

Den 19 september är det kyrkoval. Då kan alla medlemmar i Svenska kyrkan rösta på den nomineringsgrupp som matchar ens intressen. Valdeltagandet är lågt. Många verkar fråga sig: Varför ska jag bry mig om att rösta?
Frågan går vidare till Niklas Larsson (C), ordförande i kyrkofullmäktige i Osby pastorat, ledamot i stiftsfullmäktige och kyrkomötet.
OSBY • Publicerad 15 augusti 2021 • Uppdaterad 24 november 2021
Foto: Maja Ögren Andersson