GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

”Viktigt att få ha kyrkan kvar”

– Vill vi behålla församlingen och ha vår kyrka kvar. Så det är viktigt att så många som möjligt är med och röstar i kyrkovalet, säger Catarina Johansson, ordförande i kyrkofullmäktige och som kandiderar i gruppen Kyrkans framtid.
Pia Malmsten, kandidat på Centerpartiets lista och ordförande i kyrkorådet håller med.
ÖRKENED • Publicerad 15 augusti 2021 • Uppdaterad 25 november 2021