GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bortaspöket gäckar Nävlinge

Nävlinge åkte till Vinnö med förhoppning om en bra start på helgen. Dock blev matchen inte som gästerna planerat utan Vinnö lyckades ta sin första seger (2–1) på bekostnad av ett frustrerat Nävlinge.
FOTBOLL • Publicerad 20 augusti 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Johan Hansson var inte nöjd efter förlusten.
Johan Hansson var inte nöjd efter förlusten.
Foto: Robert Rolf

– Vårt ”bortaspöke”fortsätter att gäcka oss, säger Nävlinges tränare Johan Hansson

Inledningen var skaplig från bortalagets sida men när Vinnö tog ledningen blev det genast en svårare uppgift. Kvitteringen kom i början av halvlek två men den starka slutforceringen uteblev och istället avgjorde Vinnö med sitt 2–1-mål med knappa tio minuter kvar. Nävlinges tränare, Johan Hansson, höll inte igen på kritiken efter slutsignalen.

– Vi underpresterar och underskattar. Det var inte mycket som stämde ikväll. Troligtvis den sämsta insatsen sedan jag tog över som tränare, avslutar Hansson.

Andreas Bergman
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.