GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Trendbrott för Hästveda

Det var positiva tongångar i Hästveda IF efter sen kvittering till 2–2 mot Tosteberga/Nymölla hemma på Björkvallen. Efter fem raka förluster blev det äntligen ett trendbrott.
FOTBOLL • Publicerad 20 augusti 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Fredrik Bredvad Jensen kunde andas ut efter en sen kvittering.
Fredrik Bredvad Jensen kunde andas ut efter en sen kvittering.
Foto: Robert Rolf

I ett tidigt skede av matchen tog Hästveda det så viktiga kommandot. Jonathan Brodén blev första målskytt fram till 1–0. En ledning som man försvarade på bästa sätt nästan hela halvleken ut. I sista minuten kvitterade Tosteberga/Nymölla på straff och det var helt jämnt inför avslutningen.

Gästerna var ofina nog att ta ledningen i starten på andra akten då Zehrdin Jusupovic skickade bollen i nät. Ett mål som länge såg ut att bli matchavgörande men med ynka två minuter kvar lyckades Hästveda få in 2–2 genom Elias Khayyat och rädda en poäng.

– Det var inget skönspel från något av lagen men det var viktigt för oss att få poäng. Det känns som vi är på väg att hitta rätt igen, sammanfattade hemmalagets Fredrik Bredvad Jensen.

Andreas Bergman
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.