GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Två döda i Malmö – ett misstänkt mord

Under lördagen befann sig polisen i ett bostadshus i centrala Malmö. Detta på grund av två dödsfall, i ena fallet misstänks mord.
Malmö • Publicerad 21 augusti 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Polis och kriminaltekniker på plats vid ett flerfamiljshus i centrala Malmö i samband med att polisen utreder ett misstänkt grovt brott på lördagen.
Polis och kriminaltekniker på plats vid ett flerfamiljshus i centrala Malmö i samband med att polisen utreder ett misstänkt grovt brott på lördagen.
Foto: Johan Nilsson/TT

Det var på lördag förmiddag som polisen befann sig i en bostad i centrala Malmö på grund av ett misstänkt grovt brott. Polisen var inledningsvis förtegen om vad som hänt men arbetade under dagen och kvällen med dörrknackning och teknisk undersökning på platsen.

– Det finns sånt som måste göras först och vi har en utredning att ta hänsyn till, säger Evelina Olsson, presstalesperson på polisen, strax efter klockan 18 på lördagen.

Vid midnatt meddelade polisen via sin sajt att två vuxna personer anträffats avlidna i en bostad. I det ena fallet är en anmälan om mord upprättad medan det andra fallet hanteras som ett dödsfall.

Anhöriga till de båda avlidna är underrättade. Polisen söker ingen utomstående misstänkt.

– Ärendet är nu överlämnat till avdelningen för grova brott och det pågår en mordutredning, säger Evelina Olsson under söndagen.

Vid 21-tiden anlände polisens tekniker till platsen.
Vid 21-tiden anlände polisens tekniker till platsen.
Foto: Karsten Petersen
Andreas PerssonSkicka e-post
Matilda ArboreliusSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.