GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Flygbolag utökar med fyra linjer till fjällen

I vinter lanserar flygbolaget BRA fyra linjer till flygplatsen Scandinavian Mountains Airport i Sälen/Trysil. Två av dessa utgår från skånska orter.
Resor • Publicerad 23 augusti 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
I vinter kommer det gå att ta flyget till Sälen från Malmö, Ängelholm, Århus och Bromma.
I vinter kommer det gå att ta flyget till Sälen från Malmö, Ängelholm, Århus och Bromma.
Foto: BRA

Till vinterns kommer flygbolaget BRA öppna upp fyra linjer till gränsflygplatsen Scandinavian Mountains Airport vid Sälen/Trysil. I Skåne kommer turerna utgå från Malmö och Ängelholm. Ytterligare två kommer lanseras från Bromma och Århus.

– Det känns verkligen jätteroligt att vi i vinter ökar antalet avgångar till och från Sälen och att vi även adderar två helt nya linjer i form av Malmö-Sälen och Århus-Sälen, säger vd Ulrika Matsgård.

Flygbolaget som under våren återstartade sin verksamhet meddelar att man märkt av ett högt intresse för resor under våren och sommaren. Man hoppas med lanseringen kunna satsa på den danska och skånska marknaden.

– Med dessa nya linjer möjliggör vi för våra kunder i Skåne och för de danskar som bor i regionen kring Århus att ta sig smidigt till de svenska fjällen.

Andreas PerssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.