GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Modernt och klimatvänligt i Kylen

Bertils bästa • Publicerad 28 augusti 2021 • Uppdaterad 25 november 2021

God Helg! Rötmånaden är slut nu. Allt gick vägen den här gången. Vädret var lite lagom omväxlande. Kyrkovalet kallas ofta för det glömda valet. Söndagen den 19 september är det dock dags igen. Även här gäller tre nivåer. Lokala kyrkofullmäktige, regionala stiftsfullmäktige och riksomfattande kyrkomötet. De som verkligen satsar kan på sina håll ganska lätt nå bra resultat.