GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Min teckning

Publicerad 31 augusti 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Teckning av Iris Forsman, 5 år.
Teckning av Iris Forsman, 5 år.

Än är det sommar! Åtminstone på denna teckning som femåriga Iris Forsman har ritat. Solen skiner och Iris själv står under trädet, som är fullt av äpplen.

Mormor, som skickat in teckningen, står utanför huset. Båda är på väg till hönshuset, i mitten av bilden, för att hämta ägg. De hoppas på många ägg!

Vi tackar för detta fina konstverk och skickar Iris böckerna om Elefanten och Piggy.

Barnteckningar

Gör som Iris, skicka in en teckning till oss. Skriv några ord om motivet och glöm inte uppge namn, ålder och adress.

Skicka till: Personligt, Norra Skåne, Östergatan 5, 281 81 Hässleholm - eller lägg teckningen i brevlådan utanför tidningshuset.

Marie Strömberg AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.