Arvingarna ordnar sommarfest i TV4

Publicerad 3 september 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Anna Bergendahl och Kalle Moraeus (längst till vänster) på Lassemans altan under inspelningen av "Arvingarnas sommar". Pressbild.
Anna Bergendahl och Kalle Moraeus (längst till vänster) på Lassemans altan under inspelningen av "Arvingarnas sommar". Pressbild.Foto: Jakob Dahlstrom/TV4

Arvingarna plus TV4 är lika med sant. Melodifestivalenveteranerna följer upp programmet "Arvingarnas jul" med "Arvingarnas sommar ‒ fest på Lassemans altan".

Lasseman i titeln är bandmedlemmen Lars Larsson, vars hem i Långedrag utanför Göteborg blir skådeplats för vad han och hans bandkollegor kallar "Sveriges största hemmafest, där alla är välkomna".

Bland dem som välkomnas hem till Lars Larsson är bland andra artisterna Kalle Moraeus, Nanne Grönwall, Tusse och Clara Klingenström.

Gästerna kommer att bjudas på mat, lagad av kockar som inte är medlemmar i Arvingarna, och underhållning. Nyknutna vänskapsband utlovas.

"Äntligen får vi bjuda in tv-tittarna till våra pärlor på västkusten och framför allt hem till Lasseman", hälsar bandmedlemmarna Casper Janebrink, Kim Carlsson, Tommy Carlsson och Lars Larsson i ett pressmeddelande.

Programmet har premiär under våren 2022. Ytterligare gäster presenteras vid senare tillfälle.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.