GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Häxringar och trolldom hör i hop med svamp

Intresset för svamp är stort så här års och ingen kan väl klaga på svampsäsongen i år. Men svampar kan vara värdefulla också på ett annat sätt. Under kulturarvsdagen i helgen kan man få reda på mer om svampar och deras roll förr i tiden som botemedel men också som symboler för magi och häxkonst.
Östra Göinge • Publicerad 8 september 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Foto: Susanne Gäre