GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Drömmer om att kaféet får leva vidare

Nästan 40 år har passerat sedan familjen Wrambjer flyttade till Tyringe för att starta ett kafé där musik och sång var lika viktigt som kaffe och kakor. Efter mamma Elisabeths bortgång i maj 2020, har syskonen Karin och Krister Wrambjer bestämt sig:
– Det är dags för en ung frisk fläkt att ta över.
Tyringe • Publicerad 10 september 2021 • Uppdaterad 13 december 2021
Foto: Sofia Åström