"Rhapsody in rock" åter till Dalhalla

Publicerad 15 september 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Robert Wells och "Rhapsody in rock" spelar på Dalhalla 2021. Arkivbild
Robert Wells och "Rhapsody in rock" spelar på Dalhalla 2021. ArkivbildFoto: Stina Stjernkvist/TT

"Rhapsody in Rock" med Robert Wells i spetsen kommer tillbaka till Dalhalla år 2022, med sin "Celebration Tour". Det är den 30:e turnén i Sverige sedan starten 1989, vilket firas med en stor orkester, flera medverkande artister och fyrverkerier.

Wells musikfest har också turnerat i bland annat Ryssland, England, USA och Kina. Sommaren 2021 hölls begränsade sommarkonserter i Dalhalla, med bland andra den irländska artisten Johnny Logan som gästartist.

Nästa års konsertdatum är 30 och 31 juli.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.