Annons

Svenska spelföretaget satsar på mer Svampbob

Svenska THQ Nordic ska släppa ännu ett spel med den tecknade figuren Svambob Fyrkant som huvudperson. Det står klart sedan spelföretaget presenterat massor av nyheter på sitt tioårsjubileum.
Publicerad 18 september 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Svampbob Fyrkant finns bland THQ Nordics nyheter. Pressbild.
Svampbob Fyrkant finns bland THQ Nordics nyheter. Pressbild.Foto: THQ Nordic

THQ Nordic firade sitt tioårsjubileum på fredagskvällen med ett liveströmmat evenemang där man presenterade flera kommande specialsatsningar.

Som väntat har man nya upptåg med den fyrkantige tvättsvampen Svampbob på gång. Spelet, som ännu inte har något släppdatum, har titeln "Spongebob Squarepants: The cosmic shake". I en ny trailer avslöjar man inget om hur själva spelet ser ut, men visar upp flera figurer och händelser bekanta från den tecknade serien. Spelet släpps till både pc och konsoler.

Annons

Väntat var också spelet "Destroy all humans 2! Reprobed". THQ Nordics planer på en nyversion av det 15 år gamla actionspelet med en ondsint utomjording i huvudrollen läckte ut tidigare i år. Nu bekräftar man avsikterna med ett första smakprov.

Bland de övriga titlarna finns "Jagged alliance 3", där spelaren tar kontrollen över en grupp legosoldater, det historiska rollspelet "Expeditions Rome" och "Outcast 2: A new beginning", en uppföljare till det kultförklarade spelet "Outcast" från 1999.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons