Annons

Zlatans plan enligt agenten: Bli klubbdirektör

Zlatan Ibrahimovic är snart 40 år och karriären går mot sitt slut.
I framtiden kan vi få se den svenske stjärnan i rollen som klubbdirektör – åtminstone enligt hans agent Mino Raiola.
Publicerad 18 september 2021 • Uppdaterad 24 november 2021
Zlatan Ibrahimovic vill bli klubbdirektör efter spelarkarriären, enligt agenten Mino Raiola.
Zlatan Ibrahimovic vill bli klubbdirektör efter spelarkarriären, enligt agenten Mino Raiola.Foto: Spada/AP/TT

– Den dagen han inte längre känner att han är en nyckelspelare i laget, då kommer han att sluta spela och starta ett nytt kapitel som klubbdirektör, säger Raiola enligt Fabrizio Romano.

Milanspelaren kom nyligen tillbaka från en långdragen knäskada och slog till med ett mål direkt i comebacken mot Lazio i Serie A.

Annons

Däremot missade han Champions League-matchen mot Liverpool i veckan på grund av problem med hälsenan.

Ibrahimovic är fortsatt en viktig spelare för sitt klubblag, men hans kontrakt löper ut i juni nästa år. Vad som händer då återstår att se.

– Vi får se vad Zlatan själv vill göra i juni. Han tar alltid ett år i taget, det finns ingen stress i det beslutet, säger Mino Raiola.

I en intervju med Get French Football för en vecka sedan pratade Ibrahimovic om tankarna kring att spelarkarriären är på väg mot sitt slut.

– Det skrämmer mig. Vad jag ska göra när jag slutat? Jag är inte där än, så jag vill inte tänka på det. När den dagen kommer så kommer jag att hantera det, sade han.

– Efter karriären vill jag bara försvinna... jag har levt i den här världen under så lång tid och jag vet vad jag har genomgått fysiskt och psykiskt. Jag vill bara försvinna och njuta av livet, avslutade Ibrahimovic.

Ola Palmström/TT

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons