Annons

Solskjær försvarar spelarna efter förlusten

Det blev ett tidigt uttåg för Manchester United i den engelska ligacupen. En förlust mot West Ham med 1–0 i den tredje rundan förstörde allt hopp om titeln. Men Ole Gunnar Solskjær försvarar sina spelare.
– Jag kan inte klaga på insatsen, säger han till Sky Sports.
Publicerad 23 september 2021 • Uppdaterad 24 november 2021
Solskjær är nöjd med lagets insats. Arkivbild.
Solskjær är nöjd med lagets insats. Arkivbild.Foto: Dave Thompson/AP/TT

West Ham hade inte vunnit på Old Trafford sedan 2007 men tog revansch efter helgens möte i Premier League då United vann med 2–1.

Precis som i den matchen var det en trög inledning från United, men i övrigt är lagets tränare, Ole Gunnar Solskjær nöjd med insatsen.

Annons

– Det var åter igen en dålig start, det måste vi göra något åt. Efter det spelade vi bra i långa perioder och gjorde ett gott försök. Statistik har ingen betydelse, men när du har 27 avslut vet man att spelarna har försökt, säger han till Sky Sports.

– Man vill gå vidare, men det är en lång säsong. Alla försökte, jag kan inte klaga på insatsen. Vi har stora matcher framför oss.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons