GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nyfödda

Publicerad 24 september 2021 • Uppdaterad 24 november 2021
August med storasyster Alice och föräldrarna Anna och Axel Berg.
August med storasyster Alice och föräldrarna Anna och Axel Berg.
Foto: StudioClara, Liatorp

Anna och Axel Berg, Stenbrohult, fick en pojke den 2 september 2021. August vägde 4004 gram och var 52 cm lång. Storasyster Alice är två år.

Marie Strömberg AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.