GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Broby-Patrik klarade sig vidare i Postkodmiljonären

Brobybon Patrik Nilsson, som tävlar i Postkodmiljonären i TV4, kan köpa sina efterlängtade VR-glasögon om han vill och mer därtill. Han överlevde såväl fredagens som lördagens program och har nu en garanterad prissumma om 100 000 kronor.
Broby • Publicerad 27 september 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Foto: Emilia Dalén/Postkodmiljonären