Annons

Stjärnspäckat när Craig tar farväl av Bond

Med Oscarvinnare, världsartister och brittiska kungligheter på gästlistan var det på tisdagskvällen äntligen dags för den hett efterlängtade och kraftigt försenade världspremiären av nya James Bond-filmen "No time to die".
Publicerad 28 september 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Lashana Lynch, Daniel Craig och Lea Seydoux i det mest uppmärksammade röda mattan-evenemanget i London sedan pandemin bröt ut.
Lashana Lynch, Daniel Craig och Lea Seydoux i det mest uppmärksammade röda mattan-evenemanget i London sedan pandemin bröt ut.Foto: Matt Dunham/AP

Den 25:e Bond-filmen har på grund av pandemin tvingats skjuta upp premiärdatumet ett flertal gånger, men när Daniel Craig, klädd i en iögonfallande rosa sammetskavaj, och medspelarna Lashana Lynch och Lea Seydoux skred uppför den röda mattan i ett regntungt London hoppas biografföretagen att publiksiffrorna nu ska komma tillbaka till för-pandemiska nivåer.

– Det är en så stor lättnad. Det var viktigt för mig att komma och fira med de andra skådespelarna och filmteamet. För ett år sedan trodde jag inte att det skulle hända men nu är vi här, säger Craig.

Annons

På frågan om vad han skulle sakna mest av att spela 007 sa han: "Människorna."

I "No time to die", som kostat uppskattningsvis 200 miljoner dollar att spela in, tvingas Bond lämna sin idylliska tillvaro som pensionär på Jamaica för att hjälpa till att spåra upp en ny skurk, spelad av Oscar-vinnaren Rami Malek.

Filmen introducerar också den nya karaktären Nomi, en 00-agent som spelas av Lashana Lynch.

– Jag är bara glad över att vi är här och får fira filmen på det sätt som den förtjänar, säger hon till den samlade pressen.

Bond är en av de mest efterlängtade filmerna i höst när nu biograferna börjar slå upp sina portar runt om i världen.

– Jag vet att världen väntat på den här filmen, säger Lea Seydoux, som repriserar sin "Spectre"-roll som Madeleine Swann.

– Vi försökte ge det bästa, vi gav allt till den här filmen ... och jag hoppas att folk kommer att älska den, säger hon.

Prins William och Kate, hertiginnan av Cambridge, välkomnas till premiären av producenterna Michael G. Wilson och Barbara Broccoli.
Prins William och Kate, hertiginnan av Cambridge, välkomnas till premiären av producenterna Michael G. Wilson och Barbara Broccoli.Foto: Matt Dunham/AP
Finneas O'Connell och s syster Billie Eilish poserar för fotograferna. Eilish är den yngsta artisten någonsin som sjunger ledmotivet till en James Bond-film.
Finneas O'Connell och s syster Billie Eilish poserar för fotograferna. Eilish är den yngsta artisten någonsin som sjunger ledmotivet till en James Bond-film.Foto: Matt Dunham/AP
TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons