Adele-fansen tyder tecknen: Nu kommer skivan

Publicerad 2 oktober 2021 • Uppdaterad 30 november 2021
Kommer Adeles skiva snart? Fansen tror i alla fall det. Arkivbild.
Kommer Adeles skiva snart? Fansen tror i alla fall det. Arkivbild.Foto: Joel Ryan/AP/TT

Det har ryktats om uppföljaren till Adeles numera klassiska album "25" i åratal. Men nu har fansen börjat tolka tecknen som att skivan verkligen är på gång.

Enligt NME har siffran 30 plötsligt börjat dyka upp på reklamtavlor runt om i världen, samtidigt som siffran projicerats på utsidan av en byggnad i Dubai. "Kan någon snälla säga att det här är #Adele?! #30#", skriver ett fan på Twitter.

Adeles "25", som kom 2015, fick sin titel efter den brittiska sångerskans ålder när hon började jobba med skivan. Hon är nu 33 – och ifall den kommande skivan verkligen får titeln "30" skulle hon ha påbörjat arbetet 2018.

Sångerskan har varit karaktäristiskt hemlighetsfull, men efter att ha gästat Saturday Night Live i oktober förra året signalerade Adele att hon möjligen skulle göra comeback 2021.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.