Alanis Morissette skjuter upp turné

Publicerad 10 oktober 2021 • Uppdaterad 30 november 2021
Alanis Morissette. Arkivbild.
Alanis Morissette. Arkivbild.Foto: Greg Allen/AP/TT

Alanis Morissette skjuter upp sin planerade Europaturné. Anledningen är de restriktioner som fortfarande gäller i en rad länder på grund av pandemin.

"Jag vet att saker och ting kommer att ändras framöver, men just nu är jag förkrossad över att behöva skjuta upp Europakonserterna", skriver den Grammybelönade kanadensisk-amerikanska sångerskan på Twitter.

Turnén, som skulle ha ägt rum i fjol men även då fick flyttas fram, markerar att det då var 25 år sedan Morissettes succéalbum “Jagged little pill”. Något stopp i Sverige var inte inplanerat den här gången, däremot skulle hon ha spelat i Köpenhamn den 29 oktober.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.